Harta site-ului
Ajutor
Comisia pentru Situații Excepționale a Raionului Dubăsari a decis sistarea activității instituțiilor de învățământ
Comisia pentru Situații Excepționale a Raionului Dubăsari a decis sistarea activității instituțiilor de învățământ

Instituțiile de învățământ din raionul Dubăsari își sistează activitatea pentru ziua de 9 ianuarie, zi când elevii trebuiau să revină la studii din vacanța de iarnă. Această decizie a fost luată astăzi, 8 ianuarie 2024, de către Comisia Situații Excepționale a Raionului Dubăsari. Ziua respectivă va fi recuperată ulterior. Această decizie a fost necesară în contextul temperaturilor scăzute și a ninsorilor ce se atestă pe parcursul zilei.
Totodată, Președintele raionului Dubăsari, dl Sergiu GRIGORIEV, președinte al Comisiei pentru Situații Excepționale a Raionului Dubăsari a intervenit cu recomandare către instituțiile publice ce activează în teritoriu, indiferent de subordonare, de precăutarea posibilităților de organizare a activității pentru ziua de 9 ianuarie, de la distanță.
Stimați locuitori ai raionului Dubăsari, în continuare vă îndemnăm să evitați astăzi călătoriile, iar în caz de înregistrare a unei situații excepționale să apelați la numărul unic 112 sau  să informați serviciile operative IP Dubăsari la tel.024855234, 024855466; SSE Dubăsari 024852503, 024844190.
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Comisia pentru Situații Excepționale a Raionului Dubăsari a decis sistarea activității instituțiilor de învățământ - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta